Laatste nieuws

Miniemen kampioen !!! Gepost op 16 april 2014
De miniemen zijn dit seizoen kampioen gespeeld in hun reeks. Proficiat aan spelers, trainers en begeleiders !!! Foto’s kan je

bekijken, en een filmpje kan je hier bekijken.

Vrouwenvoetbal Gepost op 4 april 2014
De laatste weken is er heel wat te doen geweest over Vrouwenvoetbal in Gooreind. De vier Damesploegen van Achterbroek zochten een nieuwe Club en GVV was één van de gegadigden. Deze voormiddag hebben wij vernomen dat de Damesploegen toch niet naar Gooreind komen maar verhuizen naar Wuustwezel. Wij respecteren deze beslissing en houden er aan de Vrouwenploegen welgemeend alle succes toe te wensen!
Het Bestuur van K. Gooreind VV.
T1 – Danny Huysmans Gepost op 18 februari 2014
Onze Sportieve Cel en huidige T1 Danny Huysmans, hebben een agreement bereikt voor volgend seizoen. Beide partijen waren tevreden over de huidige samenwerking en gaan de uitdaging gaan om onze jeugdige getalenteerde groep verder in optimale omstandigheden te begeleiden, ondersteunen en te coachen! Zelfs indien een verblijf in 2de Provinciale niet kan bestendigd worden. Het is de ambitie van Danny en de Sportieve Cel om deze groep bijeen te houden en zo snel mogelijk terug te promoveren. Als Bestuur waren ook wij uitermate tevreden over de recente sportieve prestaties van spelers en trainersstaf en duimen wij voor een verlengd verblijf in 2de provinciale. Meer sportieve en andere info mag u van ons verwachten op de Algemene Ledenvergadering die gepland staat op vrijdag 25 april 2014. Hou deze avond alvast vrij!
Het Bestuur
Beste supporters Gepost op 18 januari 2014
Om uw club en uw kleuren nog duidelijker aanwezig en aanschouwelijk te maken, verkopen op wij vanaf heden sjaals van K.Gooreind VV. Deze leuke en Paarse warmhouders zijn verkrijgbaar in de kantine en kost € 10 per stuk. De sjaal kan u hier  bekijken.
Trainers & Afgevaardigden Gepost op 4 december 2013
Onze club kan rekenen op een team van enthousiaste trainers en afgevaardigden, hun gegevens kan je hier terugvinden!
Sponsormap Gepost op woensdag 26 juni 2013
Om alles gecoördineerd te laten verlopen vragen wij om uw contacten te briefen aan Dries Ruts. Dit om te vermijden dat er 2 keer dezelfde bedrijven gecontacteerd worden. De sponsorenmap kan u hier vinden. Alvast dank voor uw medewerking!
Belangrijke info Gepost op woensdag 26 juni 2013
Bent u geïnteresseerd om deel uit te maken van het ‘Ouder-en supporterscomité’, een advies-en activiteitenorgaan, dan mag u Uw gegevens doorgeven aan Martine Deburchgrave via Haar e-mail:  calistoga@telenet.be .
Twitter en Facebook Gepost 7 augustus 2010
Sinds vorig Jaar hebben we ook een-groep op facebook, om lid te worden, click hier ! Ook op twitter via  @ GooreindVV   Kan je ons terugvinden. VEEL plezier!