Laatste nieuws

Barragewedstrijden Gepost op 17 april 2014
De barragewedstrijden voor het behoud in 2de provinciale worden op volgende datums gespeeld:
Donderdag 1 mei 2014 om 15.00 uur: Olympic Deurne – K.Gooreind VV. Een supporters bus wordt voorzien, meer info hier.
Zondag 4 mei 2014 om 15.00 uur: K.Gooreind VV – Olympic Deurne.
Supporters op post !!!.
Het Bestuur.
Algemene Ledenvergadering Gepost op 17 april 2014
De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, eerst voorzien op 25 april 2014, wordt verschoven naar maandag 26 mei 2014.Dit heeft alles te maken met het feit dat onze Eerste Ploeg nog twee ‘barrageduels’ speelt tegen Olympic Deurne. Op dit ogenblik is nog niet geweten in welke Afdeling we volgend seizoen uitkomen en zowel sportief als financieel is dit belangrijk, ook wat de communicatie daarover naar u toe betreft. Op 26 mei 2014 willen we u dan uitvoerig inlichten hoe het volgend seizoen verder gaat, zowel sportief, financiëel als organisatorisch. Wij hopen u dus op maandag 26 mei 2014 om 20.00 u. te mogen begroeten in de voetbalkantine te Gooreind.
Het Bestuur.
Miniemen kampioen !!! Gepost op 16 april 2014
De miniemen zijn dit seizoen kampioen gespeeld in hun reeks. Proficiat aan spelers, trainers en begeleiders !!! Foto’s kan je

bekijken, en een filmpje kan je hier bekijken.

Trainers & Afgevaardigden Gepost op 4 december 2013
Onze club kan rekenen op een team van enthousiaste trainers en afgevaardigden, hun gegevens kan je hier terugvinden!
Sponsormap Gepost op woensdag 26 juni 2013
Om alles gecoördineerd te laten verlopen vragen wij om uw contacten te briefen aan Dries Ruts. Dit om te vermijden dat er 2 keer dezelfde bedrijven gecontacteerd worden. De sponsorenmap kan u hier vinden. Alvast dank voor uw medewerking!
Belangrijke info Gepost op woensdag 26 juni 2013
Bent u geïnteresseerd om deel uit te maken van het ‘Ouder-en supporterscomité’, een advies-en activiteitenorgaan, dan mag u Uw gegevens doorgeven aan Martine Deburchgrave via Haar e-mail:  calistoga@telenet.be .
Twitter en Facebook Gepost 7 augustus 2010
Sinds vorig Jaar hebben we ook een-groep op facebook, om lid te worden, click hier ! Ook op twitter via  @ GooreindVV   Kan je ons terugvinden. VEEL plezier!